Att bry sig om varandra, på lika villkor

Det finns en uppfattning om att sex mellan en tjej och kille avslutas med att killen kommer, att det är vad sex är. Ändå är det väldigt vanligt att tjejer har haft sex många gånger, utan att själv har fått komma. Det finns en stor skillnad i hur tjejer och killar får orgasm under sex och det är viktigt att känna till det.

.

Innan jag går in mer på det här vill jag bara så tydligt som möjligt skriva att sex absolut inte handlar bara om att få orgasm och det tar lång tid att lära känna sig själv så pass att du ens själv vet hur du får orgasm. Sex är en mysig och skön stund ihop oavsett om du kommer eller inte, men jag vill ta upp hur vi värderar att få komma och ha skönt olika som tjej och som kille överlag.

.

Tyvärr handlar sex mellan en tjej och kille alltför ofta om att båda två ser till att killen kommer. De flesta tjejer har väldigt svårt att komma genom enbart penetration, ändå finns en uppfattning om att sex är lika med penetrerande sex. De flesta tjejer har lättast att komma om klitoris på något sätt blir stimulerad och klitoris stimuleras inte speciellt mycket av enbart penetrerande sex.

.

Jag skulle vilja säga såhär: att tjejen får komma under sex (om hon vill!) är lika viktigt som att killen får komma. Sex handlar om att ni har mysigt och kul ihop och om att du som tjej har det skönt också, om du vill det. Tyvärr när vi ser sex på tv och i film så ser vi ofta den del av sex som killen får ut mest av, alltför sällan får vi se sex där tjejen verkligen har skönt och har en chans att få orgasm hon också.

.

Det finns många ställningar som kan kombineras med fingrar och det som brukar kallas förspel är många gånger minst lika viktigt för tjejen som penetrationen är för killen. Jag skulle vilja säga att de allra flesta killar så klart vill att tjejen också har skönt sex, men tyvärr får inte alla lära sig att “skönt sex” för en kille inte är exakt detsamma som “skönt sex” för en tjej.

.

En sak som gör mig ledsen är att alltför många tjejer istället för att få ha sex de verkligen njuter av lär sig att spela att de kommer för att göra killen mer nöjd med sin insats. Jag förstår att det är svårt att inte göra det, vi alla vill ju någonstans göra den vi är med glad och nöjd med sig själv, men du är inte till för att göra enbart hans upplevelse så bra som möjligt. Du ska inte behöva spela att du har det lika skönt som honom. Han har ett lika stort ansvar i att ni båda njuter av att ligga med varandra som du har. Om du spelar upp vad han vill ha istället för att visa vad du vill ha så får han aldrig en chans att lära känna dig och vad du faktiskt tycker om. Jag har full förståelse för att det verkligen inte är så lätt som det låter nu, det är ett stort steg att våga visa vad man tycker om och det ligger självklart också på honom att bry sig om att ta reda på det.

.

Jag hoppas att du som läser det här får med dig att din upplevelse är lika viktig som upplevelsen för den du har sex med. Ha inte sex för killens skull, ha sex för din skull. Självklart är inte att komma det enda som betyder något när man väl ligger med någon, men om du vill komma så är det också viktigt. Precis som du bryr dig om att killen har det bra så ska killen också bry sig om att du har det bra.

.

Sex handlar i grunden om att ha någonting fint och mysigt ihop, som båda njuter av.

.

Du har lika mycket rätt till skönt sex som honom, tänk på det och ta hand om dig.

.

 Bild hämtad härifrån: http://www.allwallpaper.in/fr/romantic-teddy-bears-wallpaper-6874.html