Snart slut på ännu ett år

Imorgon är det nyårsafton, en dag som man kan fira olika, eller inte alls. Med familj, vänner, sig själv, mat, inte mat, etc. Det är en dag som många har stora förväntningar på, man ska hitta den där perfekta glittriga klänningen som man vet innerst inne att man aldrig kommer att ha på sig igen. De obekväna skorna med en liten för hög klack som gör att man vaknar upp med skoskav nästa dag. Andra firar i sitt mjuka velourset och myser i soffan utan några krav och måsten. Som sagt, inget av valen är fel eller rätt - du gör som du vill och vad du känner för, varje dygn slår klockan från 23:59 till 00:00.
 
Jag tänkte presentera bloggtemat för januari som är kroppen. Det är ett rätt brett tema där allt kan ingå, fysiskt och psykiskt. Nu efter nyår brukar ofta träningshetsen komma ingång igen (även om den finns under året blir det extra påtagligt i januari på gymmen) och då tar vi upp lite om mat/träningsproblematik, våra eventuella erfarenheter och tips på vart man kan vända sig. 
Men tills dess, ha en roligt och mysig nyårsafton hur ni än spenderar den. Tyvärr kommer tjejjourschatten vara stängd imorgon, men gå in på tjejjourens sida för att se vilka som är öppna om du vill prata med någon. 
 
Kram från tjejjouren ♥